Vanliga Frågor (FAQ)

blob2_sun_flowers

Det går att göra ändringar i din order så länge vi inte har skickat den. Maila eller ring och lämna ditt ordernummer så gör vi dom ändringar som du vill göra.

Det går bra att annullera en order så länge vi inte har skickat den, maila eller ring och lämna ditt ordernummer så tar vi bort din order och återbetalar eventuell betalning.

Du skriver in din rabattkod i början av kassan och sedan dras rabattkodsumman av från totalsumman.

Det går bra att byta en vara inom 14 dagar som inte är använd, du får dock betala returen.

Artucky of Sweden levererar till alla länder i Europa.

Har du inte fått din vara inom 5 arbetsdagar du får gärna kontakta oss via mail info@artucky.se eller telefon  +46 70 911 36 68 glöm inte att ange ditt ordernummer.

Leveranstid inom sverige är 3 arbetsdagars, inom Norden och EU är det ca 3 till 6 arbetsdagar.

All frakt är gratis inom sverige, utanför Sverige tillkommer en fraktavgift på 200 sek.

Vi meddelar alltid via din registrerade mail när vi skickar produkten och då i dom flesta fall med kollinummer för posten, posten skickar också ett sms när dom har mottagit paketet och sms:ar ett kollinummer till dig. Får du inget kollinummer eller sändningsnummer är det viktigt att kontakta kundtjänst.

När vi levererar till länder som ej är medlemmar i EU, så som Norge, Island, Grönland, Åland, Schweiz etc, dras momsen automatiskt bort från priset. Momsen + eventuella administrativa avgifter, så som tullavgift, betalas sedan av mottagare i mottagarlandet när varan hämtas ut. Alla priser på hemsidan är i ursprungsvalutan svenska kronor (sek) och inklusive svensk moms på 25%. Vi kan ej skicka varor som gåvor, utan alla tulldokument fylls i som dom skall och skickas tillsammans med varan.

För dina presentbeställningar måste du ange mottagarens information (personen som kommer att få gåvan) i adressavsnittet på betalningssidan. Om du sedan skriver ditt e-postmeddelande i postavsnittet skickas fakturan till din e-post som en e-faktura. Därefter skickar vi information om din lastspårning via e-post. Prisinformation ingår inte i presentförpackningens innehåll.

Naturligtvis kan du lägga till anteckningar i kassasidformuläret i rutan ”Beställ anteckningar” som du vill.

Det tillkommer inga avgifter när du handlar på artucky.se och bor inom Sverige och EU. Bor du utanför EU t.ex i Norge tillkommer det tullavgift som den norska tullen tar ut och det är inget som vi kan påverka.

Det går bra att returnera en vara inom 14 dagar som inte är använd, du får dock betala returen. När produkten når oss återbetalar vi din avgift omedelbart.

Returen görs till: C/O Artucky – Fagerstagatan 18b, 163 53 spånga.

Du får ett mail när vi har mottagit och registrerat din retur. Obs, är dock inte alltid som returen registreras samma dag som vi mottagit paketet.

Normalt tar det ungefär 1-3 bankdagar tills pengarna syns på ditt konto igen, men det kan komma att dröja upp till så mycket som 8 bankdagar. Har man lagt en order från utlandet med ett utländskt kort, kan det dröja upp till 3 veckor innan pengarna är tillbaka.

Naturligtvis kan du tvätta den på lägsta inställning och enkelt stryka den med lätt ånga.

Med den ”tack it”  häftmassa som ingår i förpackningen kan du enkelt hänga din vägbonad utan att skada din vägg. Du kan ta bort vägbonaden, tvätta den och hänga upp den igen när du vill.