Vi är unika i världen inom detta område med de produkter vi har utvecklat med våra egna tekniker och design.

Vi skapar ”WEAR-ABLE” konst

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att ha på sig ett konstverk? Konstverk som skapades av världens största konstnärer, målare och skulptörer som Van Gogh, Gustav Klimt, Picasso, Monet …

Vi använder deras tidlösa konstverk på smycken, sjalar, filtar, väggbonader och mer. Med samma kreativa tillvägagångssätt, samma känslomässiga styrka och samma konstnärliga betydelse. Det enda som har förändrats är; du tittar inte bara på dem, du bär dem, du använder dem.

Artucky grundades 2018 med visionen att kombinera konst och smycken. Sedan dess har vi skapat unika smyckesamlingar med underbara mönster som kommer att tillfredsställa känslorna och öka glädjen över att ge och ta emot gåvor. Alla våra handgjorda smycken är silverpläterade. Varje bit har en skyddande lackbeläggning för att förhindra sönderdelning, så det behövs ingen polering.

Vi har utvecklat vårt produktsortiment över tiden. Vi har inte bara skapat funktionell smyckeskonst utan har även tillämpad konst till sjalar, väggbonader, filtar, tshirts och många fler som kommer …

Idag verkar vi fysiskt i två länder, Sverige och Turkiet, och vi säljer våra produkter till världen via våra onlinebutiker.

diamond min

Vi karakteriserar var och en av våra produkter med kärlek och passion i vår atelier och levererar dem till er.