Blog

Vi skapar ”WEAR-ABLE” konst

the-kiss-puzzle

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att ha på sig ett konstverk? Konstverk som skapades av världens största konstnärer, målare och skulptörer som Van Gogh, Gustav Klimt, Picasso, Monet …

Vi använde deras tidlösa konstverk på smycken, sjalar, filtar, vägbonader och mer … Med samma kreativa tillvägagångssätt, samma känslomässiga styrka och samma konstnärliga betydelse. Det enda som har förändrats är; du tittar inte bara på dem, du bär dem, du använder dem.

Artucky grundades 2018 med visionen att kombinera konst och smycken tillsammans. Sedan dess har vi skapat unika smyckesamlingar med underbara mönster som kommer att tillfredsställa känslorna och öka glädjen att ge och ta emot gåvor. Alla våra handgjorda smycken är silverpläterade. Varje bit har en skyddande lackbeläggning för att förhindra sönderdelning, så det behövs ingen polering.

Vi har utvecklat vårt produktsortiment över tiden. Vi har inte bara skapat funktionell smyckkonst utan har även tillämpad konst till sjalar, vägghängande deco, filtar, tshirts och många fler som kommer …

Idag verkar vi fysiskt i två länder, Sverige och Turkiet, och vi säljer våra produkter till världen via våra onlinebutiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *